Professionele zonnebanken
In al onze vestigingen hebben wij zonnebanken van het merk Ergoline met daarin speciale vitamine D lampen die het natuurlijke zonlicht nabootsen. Dit zorgt ervoor dat u extra vitamine D3 aanmaakt. Dit is de belangrijkste vitamine die er is! Vitamine D3 zorgt onder andere voor een betere weerstand, gezondere botten en spieren, vermindering van de kans op hart- en vaatziekten, hulp bij het afvallen, een beter concentratievermogen en meer energie. Zonlicht kan ook diverse huidziektes verhelpen zoals psoriasis, eczeem, acné en zonneallergie. Daarnaast maakt zonlicht endorfine aan en door deze stof voelt u zich gelukkig en lekker in uw vel.

Onze zonnebanken verschillen in sterkte. Om te kunnen bepalen welke bank geschikt is voor u kijken wij naar uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht.

Bij ons kunt u al onder de zonnebank vanaf 7 euro! De prijs van het zonnen hangt af van het type zonnebank en de duur van uw zonsessie. Onze gemiddelde prijs ligt rond de 10 euro. Hoe sterker de zonnebank en hoe langer de zonsessie, hoe hoger de prijs.