Wij vinden verantwoord zonnen erg belangrijk en daarom voldoen wij aan alle wettelijke normen.

Verantwoord zonnen met professioneel zonadvies
Als u voor de eerste keer een van onze zonnestudio’s bezoekt dan doen onze professionele zonneconsulenten gratis een huidanalyse en vervolgens schrijven wij u gratis in.  
Elke volgende keer als u bij ons komt zonnen krijgt u een vrijblijvend persoonlijk zonadvies dat is gebaseerd op uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Dit zonadvies geeft aan hoe lang en onder welke zonnebank u op een veilige wijze kunt zonnen voor het beste resultaat.

Bij ons kunt u al onder de zonnebank vanaf 7 euro! De prijs van het zonnen hangt af van het type zonnebank en de duur van uw zonsessie. Onze gemiddelde prijs ligt rond de 10 euro. Hoe sterker de zonnebank en hoe langer de zonsessie, hoe hoger de prijs.

Professionele zonnecosmetica
Het is erg belangrijk om voor het zonnen verzorging speciaal voor de zonnebank te gebruiken. Naast dat dit de uitdroging van de huid tegengaat zorgt een crème ook voor een sneller, mooier en langduriger resultaat. Bovendien bevatten sommige crèmes ook bronzers (zelfbruiners) die het resultaat nog meer intensiveren. Meer informatie vindt uw hier.

Professionele zonnebanken
In al onze vestigingen hebben wij zonnebanken van het merk Ergoline met daarin speciale vitamine D lampen die het natuurlijke zonlicht nabootsen. Dit zorgt ervoor dat u extra vitamine D3 aanmaakt. Dit is de belangrijkste vitamine die er is! Vitamine D3 zorgt onder andere voor een betere weerstand, gezondere botten en spieren, vermindering van de kans op hart- en vaatziekten, hulp bij het afvallen, een beter concentratievermogen en meer energie. Zonlicht kan ook diverse huidziektes verhelpen zoals psoriasis, eczeem, acné en zonneallergie. Daarnaast maakt zonlicht endorfine aan en door deze stof voelt u zich gelukkig en lekker in uw vel.

Het opbouwen van een mooie kleur
Een mooie kleur krijgt u niet van één keer zonnen. Uw pigment heeft tijd nodig om op gang te komen. Als dit te snel gaat door een te sterkte zonnebank of te weinig tijd tussen de zonsessies dan kunt u verbranden en dit is beschadigen van uw huid. Verbranden hoort niet bij het proces van het opbouwen een mooie kleur! U mooie kleur dient u rustig op te bouwen. Wij adviseren 3 weken uit te trekken voor een zonnebank kuur. U dient dan 2 á 3 keer per week te gaan zonnen en uw zonsessie per keer met 2 minuten op te bouwen.
Als u ervan uit gaat dat u tot 10 keer komt zonnen in 3 weken dan zit u zeker goed. Daarna kunt u 1 keer per week zonnen om uw mooie kleur bij te houden.